We exposeren in het klein bij boekhandel Praamstra in Deventer (vanaf 25 januari 2020)

Huub Eggen is een aardige man. Hij is lid van het Science Café in Deventer en helpt mee met het organiseren van het KOP-festival.
Op zaterdag 25 januari staan de bibliotheek en het Burgerweeshuis in Deventer bol van lezingen, discussies, demonstraties, workshops, activiteiten, testjes, theater en live muziek. Een slogan is: ‘Laat je boeien door wetenschap en cultuur van ons hoofd’.
Huub vond onze website op het internet. Hij nam contact met ons op en vroeg of we iets konden betekenen tijdens het festival. Iets in de bibliotheek en het Burgerweeshuis bleek geen optie en toen heeft Huub boekhandel Praamstra in Deventer benaderd. De heer Chrisjan van Marissing, eigenaar van de boekhandel, was onmiddellijk geïnteresseerd. En raad eens?

Vanaf zaterdag 25 januari mogen we exposeren in ‘Salon de Praam’, een mooie hoek van de boekwinkel!

Voor deze mini-expositie hebben we enkele topstukken van onze kunstenaars geselecteerd. Ook de bijbehorende verhalen komen erbij te hangen.
Op vrijdag 24 januari zullen we de expositie gaan inrichten.
In ieder geval hangen onze werken er drie weken, maar mogelijk langer. Dat horen we nog. Nader bericht volgt dus. Houd deze website dus in de gaten.

Praktische informatie:
De expositie is te zien vanaf zaterdag 25 januari
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur, zondag en maandag 13.00-17.00 uur
Locatie: Boekhandel Praamstra, Keizerstraat 2, 7411 HG Deventer

(15 januari 2019)