Voorbereidingen expositie Zonnehuis in volle gang (2)

De voorbereidingen vorderen!
Kunst-Zinnig-Brein exposeert van 5 juni tot en met zondag 19 augustus in Het Zonnehuis in Beekbergen.
Thema van de expositie is Met hart en ziel. Cor van de Drift, kunstenaar bij Kunst-Zinnig-Brein en bewoner van Het Zonnehuis, is een van de schilders die exposeert.
Sophia, Marianne en Antoinette hebben samen met Ank de schilderijen met verhalen ernaast opgehangen. We zijn klaar voor de opening, dinsdagmiddag 5 juni. Jullie komen toch ook?

Praktische informatie:

Opening expositie Kunst-Zinnig Brein:
Wanneer: dinsdagmiddag 5 juni 15.30-17.00 uur
Waar: Het Zonnehuis, Dorpstraat 49, 7361 AR Beekbergen

Expositie:
Wanneer: 5 juni t/m 19 augustus 2018
Openingstijden: 09.00 – 17.00 uur (alle dagen van de week)

=

UIT HET PERSBERICHT:

Kunst-Zinnig-Brein exposeert in Zonnehuis

Kunst-Zinnig-Brein, het collectief van kunstenaars met hersenletsel, exposeert van 5 juni tot en met 5 augustus in Het Zonnehuis in Beekbergen. Onder de titel Met hart en ziel laten twintig kunstenaars van het collectief hun werk zien.

Op dinsdagmiddag 5 juni opent Cor van der Drift officieel de expositie.
‘Het Zonnehuis is voor ons een bijzondere locatie,’ vertelt Ank Kempink. Kempink is kunstenares en sinds het begin de begeleider van de groep kunstenaars. ‘De heer Van der Drift is een van de leden van het collectief en hij woont in Het Zonnehuis. Zo waren de contacten gemakkelijk gelegd.’
In de expositie zijn naast enkele oudere werken, vooral ook nieuwe schilderijen te zien. Kempink: ‘En niet alleen schilderijen gemaakt door onze kunstenaars. In Het Zonnehuis is ook een schildergroep actief. We hebben vijf mensen uit die groep bereid gevonden om een werk te exposeren. Voor ons is het belangrijk om te verbinden en met deze expositie laten we zien dat het ons opnieuw is gelukt.’