Verder in gesprek met collega-organisaties over de toekomst van Kunst-Zinnig-Brein (5 februari 2020)

We vertelden het al eerder: achter de schermen denken we na over de toekomst van Kunst-Zinnig-Brein.
We doen heel mooi werk. We zien dat de kunstenaars zich ontwikkelen, niet alleen in ons schilderwerk, maar ook in ons zelfvertrouwen. Door onze verhalen en schilderijen hebben we weer perspectief. Bovendien inspireren we andere mensen (met en zonder hersenletsel) om ook een stap te maken. We willen graag dat we dit nog lang kunnen blijven doen en daarom zijn we in gesprek gegaan met organisaties uit ons grote netwerk. We zien veel mogelijkheden in de samenwerking.

Daarom hadden Ank en Bas op woensdagmiddag 5 februari een afspraak samen met de verbinder die zij al eerder spraken (lees hier). Gedrieën gingen zij op bezoek bij een belangrijke organisatie in Apeldoorn die veel projecten ondersteunt en de verbinding zoekt tussen kunst en welzijn.

In het gesprek konden ze enthousiast onze verhalen vertellen. Wat we doen en wat we hebben bereikt, maar ook wat Kunst-Zinnig-Brein nodig heeft om dit werk te blijven doen. De drie mensen van de twee organisaties willen graag meedenken. Er zijn wel degelijk mogelijkheden om samen te werken en dat willen ze graag gaan doen. Zelf zullen we ook een paar dingen moeten gaan doen.
Precieze plannen hebben we nog niet, maar we hebben wel afspraken gemaakt om verder in gesprek te gaan. We houden jullie op de hoogte.

(5 februari 2020)