Veel belangstelling voor Kunst-Zinnig-Brein tijdens Nursing Congres in Ede (28 januari 2020)

We mochten weer present zijn op het Nursing Congres in De Reehorst in Ede.
Bekijk het fotoverslag hieronder! 

Het programma van dinsdag 28 januari was weer veranderd. Dit keer mochten Ivo, Ellert-Jan en Sophia hun schilderij laten zien op het podium van de schouwburgzaal. Daarna gingen zij in gesprek met dagvoorzitter Jesper Rijpma over hun hersenletsel, hun ervaringen en hun leven.

Aansluitend hield professor doctor Evert Thiery uit Gent een betoog over ‘mild hersenletsel’, dat vaak helemaal niet ‘mild’ is!
Inmiddels hadden Ank, Annette, Ko en Bas de mini-expositie op het kleine podium in de foyer ingericht.
In de koffie-, lunch- en theepauze hadden we redelijk veel aanloop. Ivo, Joep, Ellert-Jan en Sophia gingen met belangstellenden in gesprek. In de rustige momenten schilderde Sophia verder aan een schilderij, maar de meeste tijd gaf ze uitleg over Kunst-Zinnig-Brein.

Christa van het Nursing Congres bedankte Sophia, Ivo en Ellert-Jan voor hun verhaal op het podium. Ook vertelde ze dat er misschien in juni een bijzonder congres over NAH is en mogelijk kunnen wij weer een bijzondere rol spelen in het programma. We houden jullie op de hoogte. Een ‘gewoon’ Nursing Congres is er weer in het najaar en dan zijn we graag weer van de partij.

Ellert-Jan sprak bezoekers aan en vroeg hen of ze in een woord hun indruk van de dag en onze mini-expositie wilden geven. Het resultaat zetten de mensen op een leeg doek. (Zie hierboven.)

(28 januari 2020)