Presentatie Kunst-Zinnig-Brein tijdens familiedag Memory, CODA Apeldoorn – 21 september 2019

Op zaterdag 21 september organiseert museum CODA Apeldoorn, in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe, de familiedag Memory. Het is een bijzondere dag waarop de hersenen centraal staan.
Kort daarvoor is de fototentoonstelling Ma van Hugo Borst geopend in het museum. Tijdens deze dag, de Wereld Alzheimer Dag, kunnen ouders, grootouders en kinderen aan verschillende activiteiten kunnen deelnemen. Een van die activiteiten is een presentatie door Kunst-Zinnig-Brein.

’s Morgens zijn er gerichte trainingen. Vanaf 13.00 uur kan iedereen binnenlopen voor allerlei presentaties, demonstraties, workshops en doe-activiteiten.
Drie kunstenaars van Kunst-Zinnig-Brein gaan ter plaatse schilderen. Zij geven achtergrondinformatie over Kunst-Zinnig-Brein. Daarnaast zijn er schilderijen te zien en kan men minischilderijtjes en het boek Kunst-Zinnig-Brein: door kunst weer perspectief kopen.

Praktische informatie
Dag en tijd: zaterdag 21 september 2019. De dag start om 13.00 uur ; Kunst-Zinnig-Brein is geprogrammeerd van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: CODA Apeldoorn

Lees meer over de op de website van CODA Apeldoorn.


11 september 2019