Nieuwe expositie in voorbereiding!

De Epese delegatie van Kunst-Zinnig-Brein exposeert van 8 april tot en met eind juni 2019 in Epe bij Fysiotherapie Praktijk Dynamiek.

Op 30 november hebben Joep en Ank een bezoek gebracht aan Fysiotherapie Praktijk Dynamiek in Epe.
We kwamen fysiotherapeut Jasper Dijkslag tegen tijdens een presentatie van ons werk ter gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag op 21 september in Heerde. Hij raakte toen uitgebreid in gesprek met Joep, die ook in Epe woont.
In een volgend contact nodigde hij ons uit voor een nadere kennismaking en een overleg over mogelijke samenwerking.

Dat overleg vond dus plaats op vrijdag 30 november en was goed en vruchtbaar. We spraken ook met mevrouw Van Bottenburg, de moeder van de fysiotherapeut. Haar schilderijen hangen nu in de praktijk. Mevrouw is bekend met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH): haar man heeft hersenletsel opgelopen. In het gesprek vertelde mevrouw dat zij iedere vrijdagmiddag les geeft in een schildergroep voor mensen met NAH in Epe. Ze nodigde Joep uit om er ook te komen kijken: niet om les te krijgen, maar om te assisteren in de lessen.

Moeder en zoon Van Bottenburg denken met ons mee in mogelijkheden. We hebben afgesproken dat Kunst-Zinnig-Brein vanaf april gaat exposeren in hun praktijklocatie. We kijken uit naar deze expositie.
Wat we precies gaan laten zien, is nog een verrassing.

Praktische informatie
Wanneer: nog niet precies bekend, maar circa half maart tot en met mei 2019
Openingstijden volgen nog
Locatie: Lindenhove 6, 8161 EA Epe