Expositie NAH-atelier Zutphen (Siza) in Warnsveld verlengd tot eind maart (11 maart 2020)

Een goed voorbeeld doet goed volgen! De schildergroep van NAH-atelier Zutphen is in het najaar van 2019 gaan werken volgens het concept van Kunst-Zinnig-Brein. Het atelier is onderdeel van het activiteitencentrum van Siza in Zutphen.
Op donderdag 9 januari 2020 opende wethouder Mathijs ten Broeke de eerste expositie van NAH-atelier Zutphen, in Het Warnshuus in Warnsveld.

Sindsdien hebben kunstenaars van NAH-Atelier Zutphen iedere dinsdag rondleidingen verzorgd bij de expositie. Zij kunnen veel vertellen over NAH aan bezoekers van ’t Warnshuus, vrienden en bekenden, maar ook ambulante begeleiders met misschien toekomstige cliënten die bij onze nieuwe cursus willen aansluiten.
‘Onze negentien kunstenaars vinden het geweldig om hun schilderwerken te kunnen laten zien,’ vertelt Bertien Ensing, de begeleider van het atelier. ‘Zij hebben enthousiast en met veel plezier gewerkt aan het thema Historisch Holland. Naast de schilderijen hangen verhalen van de kunstenaars. In hun werk delen zij veel herinneringen. Wie nog eens wil kijken: de expositie is verlengd tot eind maart.´

Praktische informatie:
Locatie: Het Warnshuus, Dreiomme 43, 7232 CN Warnsveld
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur
De expositie is te zien van vrijdag 10 januari t/m eind maart 2020.
Voor meer informatie over de expositie kan men bellen met 0 622 750 419.

NAH-Atelier Zutphen is een onderdeel van Siza activiteitencentrum voor NAH, gevestigd aan de Coehoornsingel 3-03, 7201 AA Zutphen. Telefoon: 0 883 780 267