Onze expositie in het Watermuseum opgeruimd

Maandagmorgen 14 september is de expositie Water van Kunst-Zinnig-Brein in het Watermuseum in Arnhem ten einde gekomen. Meer dan een half jaar zijn onze schilderijen en verhalen te zien geweest.

De Arnhemse wethouder de heer Roelof van der Zee verrichtte op 17 januari de openingshandeling van de expositie Water. Hier lees je een uitgebreid verslag van de opening.
Helaas moest het museum half maart de deuren moeten sluiten wegens corona. Gelukkig kregen we eind mei het bericht dat het Watermuseum per 1 juni weer open ging. Dat lees je hier.

Begin september hadden we contact met Monique Verber, directeur van het Watermuseum. Zij vertelde dat er in oktober een nieuwe expositie is gepland in het museum. Een afspraak voor opruimen was snel gemaakt.

Annette en Antoinette hebben maandag 14 september in volle vaart alle werken van de muren afgehaald en weer naar Teuge gebracht. Mooi werk, dames!
We bedanken het Watermuseum voor de mooie gelegenheid. De lange wand was een perfecte plek om onze werken te kunnen laten zien.
Ook veel dank aan alle medewerkers van het Watermuseum en vooral Monique Verber, met wie het soepel samenwerken was. Als de gelegenheid zich voordoet, komen we graag een keer terug.


14 september 2020
Foto’s: Annette en Antoinette