De mini-expositie in boekhandel Praamstra hangt! (24 januari 2020)

In ‘Salon de Praam’ in boekhandel Praamstra in Deventer is vanaf zaterdag 25 januari 2020 onze mini-expositie te zien. Aanleiding is het KOP-festival. Lees dit nieuwsbericht voor meer achtergrondinformatie.

Ank, Bob, Annette, Evelien en Bas waren er vrijdagmorgen 24 januari om de Salon in te richten, om de vitrine te vullen en om ons grote gezamenlijke werk een mooie plek te geven in de centrale ruimte van de boekhandel. Een schilderij van Sophia staat op een ezel in de etalage, vlak naast de ingang.

Eerst wilden we twee werken van Ellert-Jan hoog optuigen, maar eigenaar van de boekwinkel, Chrisjan van Marissing, besloot dat het werk van Ellert-Jan beter past boven de vitrine. Ons gezamenlijke werk hangt nu hoog in de winkel en is daar een echte blikvanger!

Voor de zekerheid had Ank een redelijke hoeveelheid doeken meegenomen en zij vroeg aan Chrisjan om een selectie te maken. Het duurde niet lang of hij wist waar alles moest hangen en … alle schilderijen die we bij ons hadden hebben een plek gekregen!
Bob was handig met hamer en spijkers, Annette en Evelien hebben de vitrine ingericht en Ank hield alles nauwlettend in de gaten. Na twee uren werken was iedereen zeer tevreden, zeker ook Chrisjan.

In de vitrine ligt ons boek en het kleine doek Het vrolijke vogeltje van Joep. In de Salon de Praam hangen werken van Sophia, Joep, Riet, Robert, Marian en Peter. Het is een mini-expositie, maar het is echt de moeite waard om te gaan kijken.

Praktische informatie:
De expositie is te zien vanaf zaterdag 25 januari, in ieder geval tot en met vrijdag 14 februari, maar misschien nog langer.
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur, zondag en maandag 13.00-17.00 uur
Locatie: Boekhandel Praamstra, Keizerstraat 2, 7411 HG Deventer

(24 januari 2020)